מתכון לעוגת שיפון מוצלחת
עוגה אוורירית ומצוינת לממהרים, עוגה פשוטה ואותנטית אך מוצלחת וטעימה שלא יפסיקו לנשנש, מתאימה כקינוח לצהריי שבתות הקיץ הארוכות
- נועם זיגדון
- כ"א תמוז התשפ"א
- 4 תגובות
עוגת שיפון צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת שיפון מוצלחת
המצרכים לעוגת שיפון מוצלחת:
- 4 ביצים
- 1.5 כוסות סוכר
- 1/2 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 2 כוסות קמח
- 1 אפיה
אופן ההכנה לעוגת שיפון מוצלחת:
- מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים
- מקציפים את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר עד לקבלת קצף חציף
- לחלמונים מוסיפים לפי הסדר: אבקת אפיה, 1 כוס סוכר, שמן, מיץ תפוזים וקמח ומערבבים היטב לאיחוד.
- מוסיפים את הקצף ומערבבים באיטיות בתנועות קיפול.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על -180° למשך כ- 45 דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות