לכבוד שבת
מתכון לכדורי קציצות סלמון קריספיות מטוגנות
מחפשים מה להכין לסעודה שלישית? הקציצות הללו מעולות וקריספיות במיוחד, יעניקו לסעודה שלכם שלמות וכולם יתענגו על הטעם, מתאימות גם כמנת פתיחה מצוינת לילדים בערב שבת
- נועם זיגדון
- ט"ו תמוז התשפ"א
כדורי קציצות סלמון קריספיות מטוגנות צילום: נועם זיגדון
מתכון לכדורי קציצות סלמון קריספיות מטוגנות
המצרכים לכדורי קציצות סלמון קריספיות מטוגנות:
לקציצות:
- 1 ק"ג דג סלומון ללא עור
- 1 בצל בינוני
- 3 שיני שום כתוש
- צרור כוסברה קצוצה
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- 1 כפית כמון
- 1 ביצה
- 3 כפות פירורי לחם
לציפוי:
- 1 כוס קמח
- 2 ביצים
- 1 כוס פירורי לחם
אופן ההכנה לכדורי קציצות סלמון קריספיות מטוגנות:
הכנת הקציצות:
- טוחנים את הדג בסלייסר או במעבד מזון ומעבירים לקערה
- מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה חלקה ואחידה
הציפוי:
- בצלחת אחת שמים את הקמח
- בצלחת שניה טורפים את הביצים
- בצלחת שלישית שמים את פירורי לחם
- יוצרים כדורים בינוניים מתערובת הדגים ומגלגלים בקמח, לאח"מ טובלים בביצה ומגלגלים שוב בפירורי לחם.
- מחממים מחבת עם שמן עמוק ומטגנים משני צדדים עד להזהבה.
- אופן טיגון הקציצות. קרדיט: נועם זיגדון.אופן הטיגון - נועם זיגדון
- מגישים עם כל מה שאוהבים.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות