דל קלוריות
מתכון לממתק טריקולד טעים ופשוט להכנה
מחפשים מתכון מוצלח לחטיף טעים ודל קלוריות? קבלו מתכון מעולה שלא תפסיקו לנשנש, ממתק טריקולד בשלוש שכבות עם אגוזי פקאן ושקדים גרוסים ומגוון ממרחים אהובים
- שולמית שחר
- י"א סיון התשפ"א
- 2 תגובות
ממתק טריקולד טעים ופשוט להכנה צילום: שולמית שחר
מתכון לממתק טריקולד טעים ופשוט להכנה / מאת: שולמית שחר
המצרכים לממתק טריקולד טעים ופשוט להכנה:
- תבנית סיליקון עם צורות אישיות
לשכבת השוקולד המריר:
- 300 גרם שוקולד מריר משובח
- 300 גרם ממרח נוטלה
- 100 גרם אגוזי פקאן קצוצים דק
לשכבת השוקולד חלב:
- 450 גרם שוקולד חלב
- 200 גרם חמאת בוטנים קראנץ
- 40 גרם חמאת קקאו
לשכבת השוקולד הלבן:
- 300 גרם שוקולד לבן
- 300 גרם אבקת נוגט
- 100 גרם שקדים גרוסים
- 50 גרם חמאת קקאו
אופן ההכנה לממתק טריקולד טעים ופשוט להכנה:
הכנת שכבת שוקולד מריר:
- ממיסים שוקולד ונוטלה במיקרוגל או על בן מרי
- מוסיפים את הפקאן ומערבבים
- יוצקים עד לגובה חצי מהתבנית (סנטימטר) ומקפיאים
הכנת שכבת השוקולד החלבי:
- ממיסים את השוקולד עם חמאת הבוטנים וחמאת הקקאו במיקרוגל או על בן מרי מערבבים ויוצקים על שכבת השוקולד עד סוף התבנית (סנטימטר) ומקפיאים
הכנת שכבת השוקולד הלבן:
- ממיסים שוקולד לבן עם אבקת נוגט וחמאת קקאו במיקרוגל או על בן מרי ומערבבים מוסיפים את השקדים ומערבבים
- יוצקים לתבנית הסיליקון שכבה בגובה של סנטימטר ומקפיאים
הערה:
- החטיף מתוק ו"דל קלוריות" מאוד, לכן מומלץ להכין אותו בתבניות קטנות
- אפשר ורצוי לצקת 3 שכבות באותה תבנית או לצקת 2 שכבות ושכבה נוספת בתבנית נפרדת תלוי במלאי התבניות שיש לכם
- תבניות הסיליקון המתאימות, ניתן להמיר בצורות שונות
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות