אותנטית ומוצלחת
מתכון לעוגת גבינה אפויה בציפוי קצפת ושוקולדים
לכבוד חג השבועות מתכון לעוגת גבינה אפויה ומוצלחת, קלה להכנה ומהירה, עם קרם משמנת המזולף מלמעלה ומגוון שוקולדים אהובים יעשו לכם את החג יוקרתי יותר
- חני לוין
- ה' סיון התשפ"א
עוגת גבינה צילום: חני אדרי
מתכון לעוגת גבינה אפויה בציפוי קצפת ושוקולדים
זמן ההכנה: 90 דקות. זמן אפייה: 60 דקות
המצרכים לעוגת גבינה אפויה בציפוי קצפת ושוקולדים:
- 6 ביצים
- 1.5 כוס סוכר
- 2 מכלי גבינה 250 גר'
- 3 סוכר וניל
- 3 כפות קורנפלור
- 3 כפות פודינג וניל
לקרם:
- שמנת מתוקה
- ½ כוס חלב
- מה שנותר מחב' פודינג ווניל
לקישוט:
- שוקולדים אהובים, קליקים, גליליות וכו'...
אופן ההכנה לעוגת גבינה אפויה בציפוי קצפת ושוקולדים:
- מפרידים את הביצים
- את החלבונים מקציפים עם 1 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
- בקערה נוספת מערבבים את הגבינה, החלמונים, 1/2 כוס סוכר, סוכר וניל, קורנפלור ופודינג ווניל, עד לקבלת בלילה אחידה.
- מאחדים את הקצף עם בלילת הגבינה ומערבבים בתנועות קיפול עד לאיחוד.
- משטחים בתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 20 דקות, לאח"מ מנמיכים את החום ל150 מעלות ואופים עוד 40 דקות. מוציאים מהתנור מצננים היטב ומכניסים למקרר.
הכנת הקרם:
- מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב ויתרת הפודינג עד לקבלת קצף יציב.
- מזלפים על העוגה ומניחים לקישוט שוקולדים, קליקים, גליליות או כל מה שאוהבים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: חני אדרי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות