מהמטבח התימני
מתכון למרק רגל עם ירקות בתיבול מושלם
מרק רגל מהמטבח התימני, מיוחד בעל טעם עמוק ועשיר, מתובל במגוון תבלינים וחוואיג' ונאכל בכל בית תמני מאז ועד היום | לכל מי שמתגעגע לטעמים של אמא זה המתכון המוצלח
- נועם זיגדון
- כ"ז אייר התשפ"א
רק רגל עם ירקות בתיבול מושלם צילום: נועם זיגדון
מתכון למרק רגל עם ירקות בתיבול מושלם
זמן ההכנה: 3 שעות.
המצרכים למרק רגל עם ירקות בתיבול מושלם:
- 6 חתיכות בשר רגל
- 6 בצל שלמים
- 3 תפוח אדמה חתוך לקוביות גדולות
- חצי ראש שום
- 1/2 חבילה כוסברה קצוצה
- 1 כף מרק עוף
- 2 כפות חוואייג' למרק
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית הל
- כורכום
- מלח
- מים
- שמן
אופן ההכנה למרק רגל עם ירקות בתיבול מושלם:
- מחממים סיר עם מים ובשר הרגל ומביאים לרתיחה במשך רבע שעה, מסננים ושוטפים היטב
- מרתיחים שוב בסיר 2 ליטר מים נקיים
- מוסיפים את הרגל, הירקות, התבלינים והשמן
- מבשלים בסיר לחץ במשך שעה וחצי
- למבשלים בסיר רגיל: מבשלים את הרגל ללא תפוחי האדמה והבצל במשך כשעתיים, לאחר שעתיים מוסיפים אותם ומבשלים עוד כשעה
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות