טעימות ומוצלחות
מתכון לפרצעל גביניות: כך יוצרים אותן • צפו
גביניות מיוחדות בצורת בייגלה הממולאות בתערובת גבינה מוצלחת וטעימה, יוצרים יחד עם אבקת הסוכר הפזורה מלמעלה טעם משובח ומראה יוקרתי ומרשים ביותר
- נועם זיגדון
- כ"ד אייר התשפ"א
פרצעל גביניות טעימות ומוצלחות צילום: נועם זיגדון
אופן ההכנה פרצעל גביניות טעימות ומוצלחות. קרדיט: נועם זיגדון.פרצעל גביניות - נועם זיגדון
מתכון לפרצעל גביניות טעימות ומוצלחות
המצרכים לפרצעל גביניות טעימות ומוצלחות:
כוס מדידה חד פעמית חמה
35-40 יחידות
לבצק:
- 1 ק"ג קמח
- 1.5 כפות שמרים יבשים
- 1 כוס סוכר
- קליפת לימון מגורדת
- 2 ביצים
- תמצית וניל
- 2 כוסות חלב
- 200 גרם חמאה רכה
למילוי:
- 500 גרם גבינת טוב טעם
- 1/2 כוס סוכר
- תמצית וניל
- 1 גביע שמנת חמוצה
- 2 כפות קורנפלור
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל 2 ביצים
- קליפת לימון מגורדת
- תמצית וניל
להברשה:
- 1 ביצה טרופה
- סוכר לבן או חום
- אבקת סוכר לפידור
אופן ההכנה לפרצעל גביניות טעימות ומוצלחות:
- בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק רך ואחיד
- מכסים את הקערה ומניחים בצד להתפחה במשך כשעה
- בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל מרכיבי המילוי עד לקבלת בלילה אחידה ומעבירים לשקית זילוף
- מחלקים את הבצק ל-35 עד 40 יחידות
- יוצרים מכל חתיכה נחש ארוך ויוצרים צורת ביגלה, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה במרווחים.
- את החורים ממלאים בתערובת הגבינה שבשקית הזילוף
- מכניסים לתנור שחומם מראש על -° 170 מעלות למשך כ-20 דק'
- מצננים ומפזרים באבקת סוכר
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות