תוספת יוקרתית ומכובדת
מתכון לפטריות אפויות בציפוי פריך
מתכון קליל ומהיר של פטריות טריות המצופות בפירורי לחם ומתובלות בעדינות, נאפות בתנור ומוגשות לצד רוטב צ'ילי, קטשופ כל רוטב אהוב אחר | תוספת קריספית ופריכה שלא תפסיקו לזלול
- חני לוין
- י"ד אייר התשפ"א
פטריות אפויות בציפוי פריך צילום: מירב מלכה
מתכון לפטריות אפויות בציפוי פריך / מאת: מירב מלכה.
זמן הכנה כולל: 20 דקות. זמן אפייה: 15 דקות.
המצרכים לפטריות אפויות בציפוי פריך:
- 1 סלסלה של פטריות טריות.
- 1 ביצה
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- פירורי לחם
אופן ההכנה לפטריות אפויות בציפוי פריך:
- שוטפים היטב את הפטריות ומייבשים בנייר סופג.
- בקערית מכניסים ביצה, מלח ופלפל שחור גרוס וטורפים היטב.
- מטבילים את הפטריות בביצה הטרופה ומצפים בפירורי לחם.
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 15 דקות או עד להזהבה.
- מגישים לצד רוטב צ'ילי, קטשופ או כל רוטב אחר מועדף.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות