השף מספר
תופתעו: מה הערבים אוכלים בראמדאן?
בימים אלו, מציינים הערבים את ה'ראמדאן' בו הם צמים למעלה מחודש ואוכלים רק בערב | בתכנית חידודון בהגשת השדרן עמי מימון יצא אומן הבית גיא מסיקה לברר עם סעיד אבו לאפה, שף וקונדיטור מהמוכרים במגזר, מה בכל זאת הוא מוכר במאפיה שלו בתקופת הרמאדן? התשובה שלו תפתיע אתכם במיוחד • האזינו

אילוסטרציה צילום: unsplash
Video Player is loading.
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
חיקוי השף בראיון לעמי מימון
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות