מוצלחת ופריכה במיוחד
מתכון לעוגת שכבות שוקולד ופירורים כשרה לפסח
הקינוח הכי מוצלח בפסח היא עוגת שוקולד ופירורים בשכבות, טעימה במיוחד ופריכה, עם הטעם המשובח שהיא תשאיר לכם לא תאמינו שהיא עוגה פסחית
עוגת שכבות שוקולד ופירורים צילום: חני לוין
מתכון לעוגת שכבות שוקולד ופירורים כשרה לפסח
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן אפייה: 20 דקות.
המצרכים לעוגת שכבות שוקולד ופירורים כשרה לפסח:
לבצק:
- 4 כוסות קמח תפו"א
- 1.5 כוסות שמן
- 1.5 כוסות סוכר
- 1.5 כוסות שקדים טחונים
- 2 ביצים
לשוקולד:
- 2 חב' שוקולד מריר (200 גר')
- 1 כוס קקאו
- 2 כוסות סוכר
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מים
- 1 כף מיץ ענבים תירוש / יין
- 5 ביצים
אופן ההכנה לעוגת שכבות שוקולד ופירורים כשרה לפסח:
- בקערה הכניסו את כל המצרכים לבצק וערבבו בעזרת הידיים עד לקבלת בצק מפורר.
- בתבנית בנונית שטחו 3/4 מכמות הבצק.
- בסיר הכניסו את כל המצרכים לשוקולד מלבד הביצים והמיסו על אש נמוכה עד לקבלת מרקם שוקולד חלק ומבריק.
- הוציאו מהאש וצננו היטב.
- הכניסו את הביצים אחת אחרי השנייה וערבבו היטב.
- שפכו את השוקולד על שכבת הבצק שבתבנית ופזרו את יתר הפירורים שנותרו מלמעלה.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20 עד 25 דקות, או עד להשחמה נאה.
בהצלחה רבה וחג שמח.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות