פיקנטי ומעט חריף
מתכון לסלט גזר מרוקאי וירק קצוץ
מתכוננים לחג עם מגוון סלטים מעניינים, והפעם עם מתכון מוצלח של גזר מרוקאי בשילוב ירק קצוץ ותיבול עסיסי ומעורר תיאבון | סלט שיצבע לכם את שולחן החג בססגוניות ויעשיר לכם את הארוחה בטעם פיקנטי ובחריפות מעודנת

סלט גזר מרוקאי וירק קצוץ צילום: אורלי מוסאי
מתכון לסלט גזר מרוקאי וירק קצוץ
זמן ההכנה: 20 דקות.
המצרכים לסלט גזר מרוקאי וירק קצוץ:
- 4 גזרים קלופים
- 3 שיני שום כתוש
- פפריקה מרוקאית בשמן
- פפריקה חריפה
- כמון
- מלח
- פלפל שחור
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- מעט שמן
אופן ההכנה לסלט גזר מרוקאי וירק קצוץ:
- בסיר עם מים הכניסו את הגזרים והביאו לרתיחה, הנמיכו את האש ובשלו במשך 20 דקות עד לריכוך חלקי. הוציאו את הגזרים, צננו היטב וחיתכו לעיגולים.
- הכניסו את עיגולי הגזרים לקערה והוסיפו את יתר המצרכים, ערבבו בעדינות והכניסו לקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אורלי מוסאי.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות