מנה מוצלחת
מתכון לפרוסות בשר ברוטב פטריות ובצל
יוקרה, טעם וחירות, הבשר שיעשה לכם את החג מפואר יותר, פרוסות הבקר הפרוסות דק ומתבשלות עם פטריות ובצל מטוגן בשילוב סילאן ותבליני הבית, יוצרים את המנה המוצלחת לסעודה חגיגית
- חני לוין
- י' ניסן התשפ"א
פרוסות בשר ברוטב פטריות ובצל צילום: נועם זיגדון
מתכון לפרוסות בשר ברוטב פטריות ובצל
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן בישול: 120 דקות.
המצרכים לפרוסות בשר ברוטב פטריות ובצל:
- 1 נתח בשר מספר 5
- 4 עלי דפנה
- 5-6 בצלים גדולים
- 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות (אפשר גם שלמות וחתוכות מקופסא)
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- 2 כפות סילאן
- 1 כף אבקת מרק
- 6-8 שיני שום
- כוסברה קצוצה
- פלפל שחור
- כורכום
- כמון
- מלח
- שמן
- מים
אופן ההכנה לפרוסות בשר ברוטב פטריות ובצל:
- בסיר לחץ עם מים מרתיחים את הבשר עם עלי דפנה, שום, פלפל אנגלי ומעט מלח ומבשלים שעה (בסיר רגיל לבשל כשעתיים) לקרר ולפרוס לפרוסות דקות.
- חממו שמן בסיר רחב וטגנו את הבצל עד לקבלת גוון שחום
- הוסיפו את הסילאן ובשלו כ-2 דקות, הוסיפו פפריקה וכוס מים וסדרו את פרוסות הבשר, הוסיפו את הפטריות והשום, תבלו ופזרו כוסברה מלמעלה
- כסו את הבשר בציר (המים שהתבשל בהם הבשר) ובשלו על אש גבוהה עד לצמצום הנוזלים.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות