בין הניקיונות
מתכון לקיגל אטריות ירושלמי
מחפשים להתפטר מהחמץ? מתכון לקיגל אטריות תמיד יתקבל כנשנוש טעים ומשביע, בין ניקיונות הפסח כאשר מחליטים על הפסקת אוכל קצרה
- חני לוין
- ח' ניסן התשפ"א

קיגל אטריות ירושלמי צילום: נועם זיגדון
Video Player is loading.
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
קיגל אטריות ירושלמי - נועם זיגדון
מתכון לקיגל אטריות ירושלמי
זמן ההכנה: 45 דקות. זמן אפייה: 60 דקות.
המצרכים לקיגל אטריות ירושלמי:
- 1 חבילת אטריות 400 גרם
לקרמל:
- 1/2 כוס שמן
- 1.5 כוס סוכר
- 1-1/2 כפיות מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 3 ביצים L
אופן ההכנה לקיגל אטריות ירושלמי:
- בשלו את האטריות עם מים רותחים במשך 5 דקות וסננו היטב.
הכנת הקרמל:
- הכניסו לסיר 1/2 כוס שמן ו1/2 כוס סוכר ובשלו על הגז עד שמקבל גוון שחום
- היזהרו לא לשרוף אותו, ברגע שמגיע לרתיחה כבו את הגז. והוסיפו את האטריות, ערבבו היטב ומהר בכדי שהסוכר לא יקרש.
- הוסיפו 3/4 כוס סוכר, 1-1/2 כפיות מלח, 1 כפית פלפל שחור, 3 ביצים L וערבבו היטב.
- חממו תנור על 200°
- הכניסו את הסיר לתנור כשהוא מכוסה למשך 45 דקות, הוציאו את המכסה והכניסו לתנור לעוד 15 דקות להשחמה ללא הכיסוי.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות