טעים במיוחד
מתכון לטורטייה במילוי סלט אבוקדו מלא בכל טוב
טורטייה במילוי גוואקמולי - סלט אבוקדו טעים, בריא ומזין, מלא בכל טוב עם עגבניות, ביצים קשות, בצל ופלפל חריף קצוץ | מנה מוצלחת וטעימה במיוחד
- חני לוין
- א' ניסן התשפ"א
טורטיה במילוי סלט אבוקדו צילום: אפרת סיאצ'י
מתכון לטורטייה במילוי סלט אבוקדו מלא בכל טוב
זמן ההכנה: 10 דקות
המצרכים לטורטייה במילוי סלט אבוקדו מלא בכל טוב:
- 4 טורטיות מוכנות (ניתן לרכוש בכל סופר)
- 2 אבוקדו מעוכים במזלג
- 1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
- 1 בצל קטן קצוץ
- 1 ביצה קשה חתוכה לקוביות קטנות (לטבעוניים: ניתן לוותר)
- 1 פלפל חריף קצוץ (*למי שאוהב חריף)
- 1 כף שמן זית
- מיץ לימון טרי
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה לטורטייה במילוי סלט אבוקדו מלא בכל טוב:
- בקערה ערבבו היטב את כל המצרכים
- הניחו טורטייה על צלחת, ומרחו עליה מתערובת האבוקדו, גלגלו את הטורטייה לרול וחיתכו לשניים.
- הערה: אם הטורטייה אינה גמישה בזמן הקיפול, ניתן לחמם אותה במיקרוגל כ-5 שניות לפני שמניחים את המילוי.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אפרת סיאצ'י – מתכונים בעשר דקות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות