קל להכנה
מתכון לחמוסתה - מרק קובה
אוכל מסורתי מחמם ומתאים ליום סגריר | מרק קובה הנקרא "חמוסתה" מורכב מכרפס, עלי סלק, תבלינים וקציצות קובה מוכנות, היוצרים יחד ארוחת צהרים טעימה וקלה להכנה
- חני לוין
- י"ח אדר התשפ"א

חמוסתה - מרק קובה צילום: תהילה גיגי
מתכון לחמוסתה - מרק קובה
זמן ההכנה: 25 דקות. זמן בישול: 25 דקות
המצרכים לחמוסתה - מרק קובה:
- 5 שיני שום
- 1 חבילת כרפס קצוץ
- 1 חבילת עלי סלק קצוצים
- 2 לימונים סחוטים
- 1 חבילת קובה
- אבקת מרק עוף
- מלח
- פלפל שחור
- כורכום
- כמון
- מים רותחים עד ל3/4 מהסיר.
אופן ההכנה לחמוסתה - מרק קובה:
- חממו סיר עמוק עם מעט שמן וטגנו את השום עד להזהבה הוסיפו את הכרפס ועלי הסלק וטגנו כרבע שעה, הוסיפו תבלינים וערבבו הוסיפו מים רותחים ובשלו במשך 10 דקות.
- הוסיפו את הקובה הקפוא והביאו לרתיחה, הנמיכו את האש ובשלו במשך 25 דקות, בסוף הוסיפו את הלימון וערבבו היטב.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: תהילה גיגי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

תגובות (17)
1.
15/07/18 19:51
16/07/18 09:50
0
0
16/07/18 09:51
0
0
16/07/18 23:49
0
0
17/07/18 16:18
0
0
2.
15/07/18 20:04
3.
15/07/18 20:46
19/07/18 23:08
0
0
4.
15/07/18 21:09
5.
15/07/18 21:45
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות