חמוץ חריף
מתכון לסירות חצילים עם סלט חי ועסיסי
מתכון מיוחד וקל במיוחד לארוחת ערב | סירות חצילים צלויים בתנור בתוספת של סלט ירקות עסיסי בתיבול חריף חמוץ ובזילוף של טחינה מלמעלה יוצרים טעם מרענן ומוצלח
- חני לוין
- י"ז אדר התשפ"א
סירות חצילים עם סלט חי ועסיסי צילום: נועם זיגדון
מתכון לסירות חצילים עם סלט חי ועסיסי
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן אפייה: 35 דקות
המצרכים לסירות חצילים עם סלט חי ועסיסי:
- חציל
- שמן זית
- מלח
לסלט ירקות:
- 1/2 בצל קצוץ
- 1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
- חופן כוסברה קצוצה
- שמן
- מלח
- פלפל שחור
- מיץ לימון
- סלט טחינה מוכן.
אופן ההכנה לסירות חצילים עם סלט חי ועסיסי:
- חתכו את החציל לשניים וצרו חריצים לאורך ולרוחב
- הברישו בשמן זית ופזרו מלח
- הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה והכניסו לתנור שחומם מראש על -200° עד להשחמה וריכוך של החצילים, והוציאו מהתנור
הכנת הסלט:
- בקערה הכניסו את העגבנייה החתוכה, הבצל הקצוץ והכוסברה הקצוצה ותבלו במעט שמן, מלח, פלפל שחור, ולימון. ערבבו היטב והניחו כף וחצי מסלט הירקות על חצאי החצילים המוכנים.
- זלפו מלמעלה סלט טחינה והגישו לצד לחם טרי, פיתות או ג'פטות
בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט מתכון: סמדר פרגר
מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות