מהיר הכנה
מתכון לרבעי תפוחי אדמה וגרגירי חומוס בתיבול פיקנטי
מנה קלה וטעימה במיוחד שכל ילד ומבוגר יאהב | רבעי תפוחי אדמה וגרגירי חומוס בתיבול פיקנטי, הנאפים בתנור עד להשחמה ויוצרים תוספת מושלמת לארוחת הצהריים
- חני לוין
- י"ז אדר התשפ"א
רבעי תפוחי אדמה וגרגירי חומוס בתיבול פיקנטי צילום: שולמית שחר
מתכון לרבעי תפוחי אדמה וגרגירי חומוס בתיבול פיקנטי
זמן ההכנה: 15 דקות. זמן אפייה: 35 דקות
המצרכים לרבעי תפוחי אדמה וגרגירי חומוס בתיבול פיקנטי:
- 12 תפוחי אדמה גדולים
- 1 קופסת שימורים של חומוס שלם
- שמן זית
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- פפריקה מתוקה גרוסה
- טימין
- פילדלפיה
- פירורי פנקו
אופן ההכנה לרבעי תפוחי אדמה וגרגירי חומוס בתיבול פיקנטי:
- קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לרבעים
- שוטפים את החומוס ומסננים מנוזלים
- מניחים את תפוחי האדמה והחומוס בתבנית ומורחים אותם עם הידיים בשמן זית
- מפזרים מעל את התיבול, מעט מכל דבר לפי טעמכם, מפזרים מעל פירורי פנקו.
- מכסים בנייר כסף ואופים בתנור על חום של 200 מעלות עד הזהבה
- הערה: ניתן לשנות תיבול לפי טעמכם
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: שולמית שחר
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות