חגיגי וטעים
מתכון לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פיקנטי
סלט פיקנטי מושלם של חצילים מטוגנים המתובלים ברוטב עגבניות המשולב תבלינים בתוספת חומץ היוצרים סלט חגיגי וטעים במיוחד לכבוד החג והשבת
- חני לוין
- י"ג אדר התשפ"א
סלט חצילים מטוגנים ברוטב פיקנטי צילום: חני לוין
אופן הכנת סלט חצילים מטוגנים ברוטב פיקנטי. קרדיט: ורד כהןסלט חצילים מטוגנים ברוטב פיקנטי - ורד כהן
מתכון לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פיקנטי
זמן ההכנה: 30 דקות.
המצרכים לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פיקנטי:
1 חציל גדול חתוך לקוביות.
לרוטב:
- 4 שום קצוצות
- 1/2 כף כמון
- 1/2 כפית צילי גרוס
- מלח לפי הטעם
- 1.5 כפות פפריקה
- 1 כף גדושה של סוכר
- 1/3 כוס חומץ
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות.
- 1/2 כוס מים רותחים
אופן ההכנה לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פיקנטי:
- חממו מחבת עם שמן עמוק וטגנו את קוביות החציל עד להשחמה.
- הוציאו על גבי נייר סופג.
הכנת הרוטב:
- חממו מחבת או סיר קטן עם מעט שמן וטגנו את השום עד להזהבה.
- הוסיפו את יתר המצרכים וערבבו היטב.
- הוסיפו את החצילים המטוגנים וערבבו היטב.
- ניתן להוסיף מעט שומשום.
- אכסנו בקופסא אטומה והכניסו למקרר.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: ורד כהן
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות