קינוח מיוחד ויוקרתי
מתכון לעוגת קרמשניט בשילוב תותים
עוגה אישית האהובה על כולם והפעם עם שדרוג מיוחד יותר של שכבת תותים פרוסים הנחים זה לצד זה על גבי קרם השמנת ויוצרים את המראה המושלם לקינוח מיוחד ויוקרתי יותר
- חני לוין
- ה' אדר התשפ"א
עוגת קרמשניט בתותים צילום: מירב מלכה
מתכון לעוגת קרמשניט בשילוב תותים / מירב מלכה
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 17 דקות.
המצרכים לעוגת קרמשניט בשילוב תותים:
- 1 חב' בצק עלים מופשר
- אבקת סוכר
- מים
למילוי:
- 2 שמנת מתוקה / שמנת צמחית לפרווה
- 1.5 חבילות אינסטנט פודינג וניל
- 1/2 כוס חלב (במידה ומכינים חלבי)
- 6 כפות סוכר
- 6 כפות גבינת נפוליון
- 1 חב' תותים
אופן ההכנה לעוגת קרמשניט בשילוב תותים:
- חיתכו את בצק העלים לריבועים או למלבנים, מרחו עליהם מים ופזרו אבקת סוכר, הניחו בתבנית מרופדת בנייר אפייה והניחו מעליו עוד תבנית אפיה בכדי שהבצק לא יתפח מידי. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15 עד 20 דקות או עד להזהבה. הוציאו וצננו.
הכנת המילוי:
- לגרסה החלבית: הקציפו את השמנת המתוקה עם הסוכר, הפודינג והחלב עד לקבלת קצף יציב, הוסיפו את הגבינה וערבבו בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
- לגרסה הפרווה: הקציפו את השמנת הצמחית עם הסוכר, פודינג, ומעט מים עד לקבלת קצף יציב.
- זלפו על מלבן אחד של בצק מהקצפת ומעל הניחו חצאי תותים שטופים היטב לאחר ייבוש בנייר סופג, הניחו מעל שכבת התותים ריבוע של בצק נוסף ופזרו אבקת סוכר. הניחו חצי תות מלמעלה לקישוט.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות