י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
קינוחי כוסות יוקרתיים

מתכון למוס שוקולד לבן עם קרם ושברי פיסטוקים

קינוחי כוסות מיוחדים חלביים שניתן להמיר לפרווה, מורכבים ממוס שוקולד לבן וקרם פיסטוק ממכר, יוצרים ביחד קינוח שכבות מיוחד ויוקרתי עם שברי פיסטוקים מלמעלה המוסיפים את הלוק המיוחד

מתכון למוס שוקולד לבן עם קרם ושברי פיסטוקים
מוס שוקולד לבן עם קרם ושברי פיסטוקים צילום: יהודית וינטרוב

מתכון למוס שוקולד לבן עם קרם ושברי פיסטוקים

זמן ההכנה: 40 דקות.

המצרכים למוס שוקולד לבן עם קרם ושברי פיסטוקים:

למוס השוקולד:

  • 200 גר' שוקולד לבן חלבי / פרווה
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה / קצפת צמחית
  • 50 גר' חמאה (ניתן לוותר בגרסה פרווה)
  • 3 כפות מחית פיסטוק (ניתן לרכוש בחנויות למוצרי אפיה)

לקרם הפיסטוק:

  • 200 גר' שוקולד לבן חלבי / פרווה
  • 1.5 כפות מחית פיסטוק
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה / קצפת צמחית
  • 30 גרם חמאה / מרגרינה

אופן ההכנה למוס שוקולד לבן עם קרם ושברי פיסטוקים:

הכנת שכבת השוקולד:

  1. המיסו את השוקולד על האש עם החמאה ומחית הפיסטוק עד לקבלת מרקם חלק.
  2. הקציפו את השמנת המתוקה או הצמחית לקצף יציב ושפכו לתוכה את השוקולד ערבבו בתנועות קיפול.

הכנת שכבת קרם הפיסטוק:

  1. חממו סיר עם השמנת המתוקה או הקצפת הצמחית, הכניסו את השוקולד וערבבו היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה, הוסיפו את החמאה ומחית הפיסטוק וערבבו היטב עד לקבלת מרקם חלק.

הרכבת הכוסות:

  1. בכוסיות עם אפשרות לסגירה או כל כוסיות יפיפיות הכניסו את שכבות הקינוח לסירוגין, שכבת שוקולד שכבת קרם וכן החלאה עד לסיום הכוס.
  2. פזרו מלמעלה פיסטוקים קצוצים או אגוזים קצוצים.
  3. הכניסו לקירור עד להגשה.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

מתכון קינוחי כוסות שוקולד לבן מוס פיסטוק

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}