לכבוד ר"ח אדר
מתכון לאוזני המן במגוון מילויים
מתכוננים לפורים? לקראת ר"ח אדר עם מתכון מושלם לעוגייה המסורתית של חודש אדר - אוזני המן מוצלחים וטעימים, שתוכלו למלא אותם בכל מה שתחפצו | לא תפסיקו לנשנש אותם
- חני לוין
- כ"ט שבט התשפ"א
אוזני המן במגוון מילויים צילום: נועם זיגדון
מתכון לאוזני המן במגוון מילויים
זמן הכנה: 30 דקות. זמם אפייה: 15 דקות.
המצרכים לאוזני המן במגוון מילויים:
- 1 ק"ג קמח
- 2 מרגרינה רכה
- 1 כוס סוכר
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס מים
- 1 אבקת אפיה
- תמצית וניל / קליפת לימון
אופן ההכנה לאוזני המן במגוון מילויים:
- בקערה הכניסו את כל המצרכים ולושו היטב עד לקבלת בצק רך.
- פזרו מעט קמח על משטח עבודה, ורדדו עלה בעובי 5 מ"מ
- קירצו עיגולים בקוטר 6-7 ס"מ ומלאו אותם בממרח תמרים / פרג / שוקולד / חלבה ועוד.
- קפלו לצורת אוזני המן והדקו את קצוות המשולש.
- הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה והכניסו לתנור שחומם מראש על 180° למשך 15 דקות או עד להזהבה.
- לאחר האפיה צננו ופזרו אבקת סוכר
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות