מהמטבח הטוניסאי
מתכון לעוגיות סולת דבש ותמרים - מקרוד
לקראת חודש אדר עם מתכון מהיר וקל להכנה לעוגיות סולת עם דבש ותמרים, הטבולות בסירופ חלקלק, עוגיות מוצלחות המתאימות כתוספת במשלוחי המנות | מתכון אהוב וטעים המגיע מהמטבח הטוניסאי
- חני לוין
- כ"ח שבט התשפ"א
עוגיות סולת דבש ותמרים - מקרוד צילום: נועם זיגדון
אופן הכנת עוגיות סולת דבש ותמרים -מקרוד. קרדיט: נועם זיגדוןעוגיות סולת דבש ותמרים -מקרוד - נועם זיגדון
מתכון לעוגיות סולת דבש ותמרים -מקרוד
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן המתנה: 15 דקות.
המצרכים לעוגיות סולת דבש ותמרים -מקרוד:
לבצק:
- כוס מדידה חד פעמי חמה
- 3 כוסות סולת
- 3/4 כוס קמח
- 3/4 כוס שמן חם
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 2 סוכר וניל
למילוי:
- 1 קופסא ממרח תמרים
- כפית קינמון
- 1/2 כפית הל- אופציונלי
לסירופ:
- 1 כוס מים
- 2 כוסות סוכר
- מיץ מחצי לימון
- כמה טיפות זהר - אופציונלי
אופן ההכנה לעוגיות סולת דבש ותמרים -מקרוד:
הכנת הבצק:
- ערבבו את כל המצרכים לבצק רך ונעים והניחו בצד למשך רבע שעה
- חלקו את הבצק ל- 3 כדורים ורדדו כל כדור לצורת מלבן על נייר אפיה
- בקערה נפרדת ערבבו את כל המצרכים למילוי עד לקבלת ממרח תמרים
- מרחו את ממרח התמרים על מלבן הבצק וגלגלו לרולדה
- חיתכו לפרוסות וטגנו בשמן עמוק וחם עד להשחמה
הכנת הסירופ:
- הכניסו לסיר את כל המצרכים ובשלחו במשך 10 דקות על הגז
- הטבילו כל עוגייה בסירופ ופזרו סוכריות צבעונית.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות