מקורי במיוחד
מתכון לקציצות מפטריות בטעם בשרי
קציצות מיוחדות בטעם בשרי, רק בפרווה: מתאימות כתוספת במנת פיתות או לאפות, או לצד פירה עסיסי | קציצות המורכבות מפטריות, בצל ומעט קוואקר המתובלות בטוב טעם
- חני לוין
- כ"ח שבט התשפ"א
קציצות מפטריות צילום: מירב מלכה
מתכון לקציצות מפטריות / מאת: מירב מלכה
זמן ההכנה: 25 דקות. זמן טיגון: 7 דקות
המצרכים לקציצות מפטריות:
- 1 ק"ג פטריות
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- צרור כוסברה קצוצה
- 1 שן שום כטוש
- 1 בצל קטן קצוץ
- 1/4 כוס שמן זית
- 3/4 כוס קוואקר (אפשר טחון)
- 1 ביצה
התבלינים:
- מלח
- פלפל שחור
- מעט פפריקה
אופן ההכנה לקציצות מפטריות:
- שטפו היטב את הפטריות וקצצו אותם דק מאוד או גרדו במגרדת.
- חממו מחבת עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה, הוסיפו את הפטריות וערבבו היטב,
- טגנו במשך 7 דקות תוך כדי ערבוב תמידי, הורידו מהאש, הוסיפו את יתר המצרכים, ערבבו היטב וצננו.
- צרו קציצות וטגנו משני הכיוונים במחבת עם שמן.
- הגישו בתוך לאפה או פיתה או לצד מאכל אחר אהוב.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות