י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
מושקע ומלא בכל טוב

מתכון למרק פטריות עם גריסים

מה יותר טעים ממרק חמים בתקופת החורף, מרק מושקע ומלא בכל טוב שיפתח לכם את התאבון | מרק פטריות עם גריסים בתוספת קוביות גזר ובצל הנותנים טעם משובח יותר למרק מוצלח

מתכון למרק פטריות עם גריסים
מרק פטריות וגריסים צילום: מירב מלכה

מתכון למרק פטריות עם גריסים / מאת: מירב מלכה

זמן ההכנה: 30 דקות. זמן בישול: 30 דקות.

המצרכים למרק פטריות עם גריסים:

  • 3 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1 בצל גדול קצוץ גס
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף גדושה קמח
  • 1.5 סלסלות פטריות פרוסות
  • 1/3 כוס גריסי פנינה, שטופים
  • 10 כוסות מים רותחים.

לתיבול:

  • 1.5 כפות אבקת מרק
  • מלח
  • כורכום
  • פלפל לבן

אופן הכנה למרק פטריות עם גריסים:

  1. חממו סיר עם מעט שמן זית, הביאו לרתיחה, והנמיכו את האש, טגנו את הבצל, הגזר והשום עד לריכוך במשך 2-3 דקות.
  2. הוסיפו את הקמח וערבבו בעדינות עד לקבלת מרקם חלק
  3. הוסיפו את הפטריות לסיר והמשיכו לערבב בעדינות
  4. הוסיפו גם את המים הרותחים, אבקת המרק והגריסים ותבלו במלח, כורכום, פלפל לבן וערבבו היטב. הביאו לרתיחה והנמיכו את האש.
  5. בשלו בסיר מכוסה במשך 30 דקות או עד שהגריסים מתרככים.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

מתכון מרק גריסים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}