מושקע ומלא בכל טוב
מתכון למרק פטריות עם גריסים
מה יותר טעים ממרק חמים בתקופת החורף, מרק מושקע ומלא בכל טוב שיפתח לכם את התאבון | מרק פטריות עם גריסים בתוספת קוביות גזר ובצל הנותנים טעם משובח יותר למרק מוצלח
- חני לוין
- כ"ו טבת התשפ"א
מרק פטריות וגריסים צילום: מירב מלכה
מתכון למרק פטריות עם גריסים / מאת: מירב מלכה
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן בישול: 30 דקות.
המצרכים למרק פטריות עם גריסים:
- 3 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
- 1 בצל גדול קצוץ גס
- 2 שיני שום קצוצות
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף גדושה קמח
- 1.5 סלסלות פטריות פרוסות
- 1/3 כוס גריסי פנינה, שטופים
- 10 כוסות מים רותחים.
לתיבול:
- 1.5 כפות אבקת מרק
- מלח
- כורכום
- פלפל לבן
אופן הכנה למרק פטריות עם גריסים:
- חממו סיר עם מעט שמן זית, הביאו לרתיחה, והנמיכו את האש, טגנו את הבצל, הגזר והשום עד לריכוך במשך 2-3 דקות.
- הוסיפו את הקמח וערבבו בעדינות עד לקבלת מרקם חלק
- הוסיפו את הפטריות לסיר והמשיכו לערבב בעדינות
- הוסיפו גם את המים הרותחים, אבקת המרק והגריסים ותבלו במלח, כורכום, פלפל לבן וערבבו היטב. הביאו לרתיחה והנמיכו את האש.
- בשלו בסיר מכוסה במשך 30 דקות או עד שהגריסים מתרככים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות