צפו
מתכון למניפות בצק פילו במילוי בשר
נשאר לכם זמן ואתם רוצים לשדרג את שולחן השבת שלכם, המנה הזו מושלמת ויצירתית של מניפת בצק פילו במילוי בשר, שתיתן מראה מכובד יותר לסעודה
- חני לוין
- ג' טבת התשפ"א
בצק פילו במילוי בשר צילום: יפית שלג חג'ג'
מתכון למניפות בצק פילו במילוי בשר
זמן הכנה: 20 דקות. זמן אפייה: 10 עד 15 דקות.
המצרכים למניפות בצק פילו במילוי בשר:
- דפי פילו לפי מספר הסועדים
- שמן להברשה
למילוי הבשר:
- 1 בצל קצוץ דק
- בשר טחון
- מלח
- פלפל שחור
- פפריקה
- כמון
- שומשום לבן ושחור.
אופן ההכנה למניפות בצק פילו במילוי בשר:
הכנת מילוי הבשר:
- חממו סיר או מחבת עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להשחמה, הוסיפו את הבשר הטחון והתבלינים וערבבו היטב, בשלו במשך 15 דקות תוך כדי ערבוב תמידי.
הכנת המניפה:
אופן הכנת מניפות בצק פילו. קרדיט: יפית שלג חג'ג'בצק פילו במילוי בשר - יפית חג\
- שמנו משטח והניחו את דף הפילו פתוח, הברישו את כולו בשמן וקפלו לשניים.
- התחילו ליצור מניפה בעזרת קיווץ כלפי מטה של דף הפילו, וקיווץ מלמטה ללמעלה, כך שייוצר לכם כמן פס ארוך מקובץ.
- קפלו את הפס המקובץ לשניים כך שיווצר לכם כמין מניפה אם תפתחו אותו מעט.
- פיתחו אותו מעט ומלאו באמצע ממלית הבשר, גלגלו מלמטה ללמעלה והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה כאשר פס הסגירה כלפי התבנית.
- הברישו בשמן ופזרו שומשום לבן ושחור מלמעלה.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 10 עד 15 דקות, עד להזהבה יפה.
- הניחו בצלחת הגשה וזלפו מלמעלה נגיעות של רוטב צ'ילי.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות