מלא בכל טוב
מתכון לאשה רשתה – מרק בצל עם אטריות וירק
ארוחת צהריים חמה עם מרק אשה רשתה מלא בכל טוב בתוספת אטריות ובמרקם סמיך ומושלם, קל להכנה וטעים בטירוף, יעשה לכם את הארוחה חגיגית יותר
- חני לוין
- ב' טבת התשפ"א
אשה רשתה – מרק בצל עם אטריות וירק צילום: שלמה סקיטל
מתכון לאשה רשתה – מרק בצל עם אטריות וירק
זמן הכנה: 30 דקות. זמן בישול: 55 דקות.
המצרכים לאשה רשתה – מרק בצל עם אטריות וירק:
- 4 בצל קצוץ דק
- 1 בצל קצוץ דק
- צרור כוסברה
- צרור פטרוזיליה
- 3 ענפי סלרי
- 3 שיני שום כתוש
- גרגירי חומוס (מושרים ומורתחים)
- שעועית (מושרים ומורתחים)
- 3/4 סיר מים
- 150 גר' אטריות רחבות
- 1 כף קמח גדושה, בתוך 1/4 כוס מים קרים (מעורבב היטב וללא גושים)
לתיבול:
- מלח
- כמון
- פלפל שחור
- מעט כורכום
- פפריקה
אופן ההכנה מתכון לאשה רשתה – מרק בצל עם אטריות וירק:
- חממו סיר עם מעט שמן וטגנו בצל 1 עד להשחמה, הוסיפו את הכוסברה, הפטרוזיליה והסלרי וערבבו, הוסיפו 3 שיני שום כתוש ואדו מספר דקות
- הוסיפו את החומוס, השעועית ומלאו עד 3/4 מהסיר במים, הביאו לרתיחה והנמיכו את האש.
- הוסיפו את התבלינים וערבבו היטב, הוסיפו את 1/4 כוס המים עם הקמח, וערבבו היטב, הביאו לרתיחה והנמיכו את האש.
- בשלו במשך כ30 דקות, הוסיפו את האטריות וערבבו היטב, בשלו עוד כ15 דקות עד לבישול מלא של האטריות.
- במחבת נפרדת חממו מעט שמן וטגנו את 4 הבצלים הקצוצים.
- הגישו צלחת מרק לכל סועד, כאשר במרכז הצלחת הניחו כף בצל מטוגן.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: שלמה סקיטל
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות