מתכון למגנומים ביתיים בשלושה טעמים
אוהבים מגנום? כך תכינו אותם בצורה הטובה ביותר, עם מתכון לשלושה טעמים שונים שתוכלו להכין ולהרשים כל אורח, מתאים כקינוח לכל ארוחה חלבית | למרות הקור החורפי, אין אחד שיתנגד
- חני לוין
- כ"ט כסלו התשפ"א
מגנומים ביתיים צילום: שולמית שחר
מתכון למגנומים ביתיים בשלושה טעמים
המצרכים למגנומים ביתיים בשלושה טעמים:
- 6 גרם ג'לטין
- 30 גרם מיים
- 500 גרם שמנת מתוקה
- 400 גרם חלב מרוכז
- 200 גרם שוקולד לבן
טעם 1:
- 2 כפות קוקוס לוטוס מקורמל
- 2 כפות ממרח אגוזי לוז
טעם 2:
- 2 כפות פקאן מסוכר קצוץ
- 2 כפות ממרח בלנקו שוקולד לבן שקדים
טעם 3:
- 2 כפות בראס אגוזים
- 2 כפות ממרח שוקולד לבן ואגוזים לוז
לציפוי:
טעם 1:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 2כפות שמן או 20 גרם חמאת קקאו
טעם 2 :
- 200 גרם שוקולד חלב
- 2 כפות שמן או 20 גרם חמאת קקאו
טעם 3:
- 200 גרם שוקולד לבן
- 2 כפות שמן או 20 גרם חמאת קקאו
אופן ההכנה למגנומים ביתיים בשלושה טעמים:
- אחדו את המים עם הג'לטין והכניסו למקרר למשך חצי שעה.
- המיסו את השוקולד בבן מרי.
- הקציפו את השמנת המתוקה למרקם יוגורט, הנמיכו את מהירות המיקסר למינימום, הוסיפו את החלב המרוכז והשוקולד המומס והמשיכו להקציף עד לקבלת תערובת אחידה,
- המיסו את הג'לטין כ10 שניות עד שיהפוך לנוזלים, קחו כמה כפות ממסת המגנום והכניסו למסת הג'לטין, ערבבו היטב , ולאח"מ הוסיפו את מסת הג'לטין למסת המגנום, המשיכו להקציף עד לקבלת תערובת אחידה.
- חלקו את התערובת ל3 קערות
- בקערה אחת הוסיפו: 2 כפות קוקוס לוטוס מקורמל, 2 כפות ממרח אגוזי לוז
- בקערה שניה הוסיפו: 2 כפות פקאן מסוכר קצוץ, 2 כפות ממרח בלנקו שוקולד לבן שקדים
- בקערה השלישית הוסיפו: 2 כפות בראס אגוזים, 2 כפות ממרח שוקולד לבן ואגוזים לוז
- בכל קערה ערבבו את התוספות עם המסה וצקו לתבניות של מגנומים עם מקל ארטיק, והקפיאו למשך הלילה.
- (יוצא הרבה מגנומים קחו זאת בחשבון מה שנשאר ניתן לצקת בכל תבנית סיליקון אחרת ללא מקל ולאכול כקינוח )
לציפוי:
- המיסו את השוקולד יחד עם השמן או חמאת הקקאו בפולסים,
- הכניסו לכוס גבוהה והטבילו את המגנומים בציפוי שאתם אוהבים ומיד פזרו את הקישוט האהוב עליכם, סוכריות צבעוניות, עדשים, בראס, קוקוס מקורמל וכדו'
- המתינו מספר שניות לייצוב השוקולד והניחו את המגנומים על גבי נייר אפיה לייצוב סופי.
- הכניסו למקפיא עד להגשה.
המתכון מאת: שחר שולמית
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות