לנשנש כשמתחשק
מתכון לעוגיות עבאדי עם שומשום או קצח
העוגיות המוכרות והאהובות שלא מפסיקים לנשנש בכל זמן שמתחשק. משהו מלוח וטעים לאכול - מתכון מוצלח עם שומשום או קצח לטעמכם
- חני לוין
- כ"ג כסלו התשפ"א
עוגיות עבאדי עם שומשום או קצח צילום: יפית שלג חג׳ג׳
מתכון לעוגיות עבאדי עם שומשום או קצח
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 45 דקות
המצרכים לעוגיות עבאדי עם שומשום או קצח:
- 3.5 כוסות קמח
- 1 כוס שמן
- 1 כוס סודה (בקבוק שתיה)
- 1 כוס שומשום
- 1 כף מלח
- מעט קצח (לאוהבים)
אופן ההכנה לעוגיות עבאדי עם שומשום או קצח:
- בקערה הכניסו את כל המצרכים וערבבו היטב עד לקבלת בצק נוח לעבודה.
- צרו טבעות והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על °170 למשך 45 דקות עד להזהבה
- צננו ואחסנו בקופסא אטומה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות