מהיר ופשוט להכנה
בקלי קלות: מתכון לתפו"א ובטטה מבוקעים
תוספת מעניינת לסעודת השבת: תפוחי אדמה ובטטה מובקעים בתנור, בתיבול בזיליקום וזילוף שמן זית, הנותנים את הטעם והיופי לסעודה מושלמת
- חני לוין
- כ"ה חשון התשפ"א
תפו"א ובטטה מבוקעים צילום: ניסי גולדרייך
מתכון לתפו"א ובטטה מבוקעים / מאת: ניסי גולדרייך
המצרכים לתפו"א ובטטה מבוקעים:
- 5 תפו"א שלמים ומקולפים
- 2 בטטות שלמות מקולפות
- צרור בזיליקום קצוץ
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- שמן זית
אופן ההכנה תפו"א ובטטה מבוקעים:
- בשלו את הירקות על האש עם חצי ליטר מים עד לריכוך מלא וסננו
- העבירו את תפוחי האדמה והבטטה לתבנית מרופדת בנייר אפייה
- בעזרת כוס מעכו את הירקות לעובי 1 וחצי ס"מ
- תבלו בבזיליקום, מלח, פלפל שחור וזלפו מעל שמן זית
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך כ20 דקות עד להזהבה יפה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות