נשנוש משביע: מתכון לפוטטוס בתיבול מיוחד
מחפשים מתכון קל ומהיר הכנה לארוחת ערב משביעה או סתם לנשנוש מעניין וטעים, קבלו מתכון לפוטטוס בתיבול מיוחד ומקורי והגישו אותו לצד מטבלים מעניינים ואהובים עליכם
- חני לוין
- י' חשון התשפ"א
פוטטוס בתיבול מיוחד צילום: יגאל אמדדי
מתכון לפוטטוס בתיבול מיוחד
המצרכים:
- 7 יחידות תפוח אדמה
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/4 כוס אבקת מרק בצל
- 2 כפות קורנפלור
- 2 כפות מיונז
- 1/2 כפית פלפל שחור
- פפריקה מתוקה
- מלח
- כורכום
- 2 כפות פירורי לחם
אופן ההכנה:
- את התפוח אדמה שטפו היטב במים עם הקליפה וחיתכו ל4 רבעים לאורך.
- הכניסו לסיר עם מים והרתיחו במשך 5 דקות. סננו וסדרו על תבנית מרופדת בנייר אפייה עד להתקררות.
- בקערה נפרדת ערבבו היטב את אבקת מרק בצל, קונפלור, מיונז, ותבלינים ו2 כפות פירורי לחם, עד לקבלת תערובת אחידה.
- מרחו את הפוטטס בתערובת שהכנתכם והכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 40 דקות.
- הוציאו מהתנור והגישו חם, לצד רטבים אהובים.
בהצלחה
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות