כ"ב כסלו התשפ"ה
23.12.2024
כולם יאהבו

ארוחת צהריים חלבית: אטריות מוקרמות ברוטב שמנת פטריות

ארוחת צהריים טעימה ואהובה על כולנו. אטריות מוקרמות ברוטב שמנת פטריות שיפיצו את ריחן בכל הבית, תתכוננו למחמאות מרובות, כי הילדים לא יפסיקו לבקש עוד

ארוחת צהריים חלבית: אטריות מוקרמות ברוטב שמנת פטריות
אטריות מוקרמות עם פטריות צילום: pixabay

אטריות מוקרמות ברוטב שמנת פטריות

המצרכים:

אטריות רחבות

חצי חמאה

1 בצל קצוץ

חב' פטריות פרוסות בקופסת שימורים

1 שמנת לבישול

חצי כפית אגוז מוסקט

פלפל שחור (לפי הטעם)

מלח (לפי הטעם)

גבינה צהובה מגורדת (כמות נדיבה)

אופן ההכנה:

בשלו את האטריות ע"פ ההוראות שע"ג השקית.

בסיר נפרד המיסו את החמאה על האש, הכניסו את הבצל הקצוץ וטגנו עד להשחמה.

הוסיפו את השמנת לבישול, המלח, אגוז מוסקט, פלפל שחור, וקופסת הפטריות וערבבו היטב, הביאו לרתיחה והוציאו מהאש.

ערבבו היטב את האטריות המוכנות, עם רוטב השמנת והפטריות ושפכו לתבנית בינונים.

פזרו בכמות נדיבה מעל האטריות את הגבינה הצהובה המגורדת, והכניסו לתנור על 180 עד להמסת הגבינה הצהובה.

אטריות מתכון פטריות שמנת

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}