טעם מיוחד
מיוחד לסעודה שלישית: מתכון לפשטידת מנגולד ותרד
מתכון מעניין ומתאים לסעודה שלישית עם עלי המנגולד והתרד שנותנים את הטעם המיוחד לפשטידה חמה ומושלמת
- חני לוין
- י' אב התש"פ

פשטידת מנגולד צילום: pixabay
פשטידת תרד ומנגולד
המצרכים:
2 חבילות עליי מנגולד
חצי חבילת תרד
3 בצל
כפית כורכום
כף אבקת מרק עוף
מעט פלפל שחור גרוס
2 כפות קמח
5 ביצים
פירורי לחם
אופן ההכנה:
חתכו את הבצל וטגנו אותו הוסיפו את התרד ועלי המנגולד כשהם קצוצים
ערבבו היטב ובשלו כ30 דקות על האש
המתינו להתקררות והוסיפו לבלילה 2 כפות קמח, 5 ביצים ומעט פירורי לחם
ערבבו היטב וצקו על תבנית גדולה ומשומנת, פזרו מעל פירורי לחם
והכניסו לתנור על חום 180 למשך 50 דקות
בהצלחה
מאת: השף שלום דרעי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות