מארחים בראש השנה? קאפקייקס דבש ולוטוס
קאפקייקס דבש רכים ועסיסיים בשילוב ממרח לוטוס, המשתלב גם בבצק וגם בזיגוג
- כתבה מקודמת
- כ"ב אלול התשע"ט
קאפקייס עם רוטב לוטוס צילום: יח"צ
חומרים ל-12 קאפקייקס בתבנית שקעים:
1.1/4 כוסות (175 גרם) קמח מנופה
1 כפית (5 גרם) אבקת אפייה
1.1/2 כפיות קינמון טחון
קורט מלח
1 ביצה
1/4 כוס (50 גרם) סוכר
2 כפות (25 גרם) סוכר חום בהיר
5 כפות (100 גרם) דבש
1/4 כוס (75 גרם) ממרח לוטוס
1/3 כוס (80 מ”ל) שמן קנולה
1 כף (15 מ”ל) מיץ לימון
1 כפית אבקת קפה נמס מומסת ב-1/3 כוס (80 מ”ל) מים רותחים
לזיגוג:
1/2 כוס (150 גרם) ממרח לוטוס
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.
- מכינים את הקאפקייקס: שמים בקערת מיקסר את כל החומרים למעט הנס קפה והלימון ומערבלים בעזרת וו גיטרה לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים נס קפה רותח ומיץ לימון ומערבלים לקבלת בלילה אחידה.
- יוצקים את הבלילה לשקעים עד 2/3 גובהם.
- אופים 25-20 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא מעט לח. מצננים.
- מזגגים: מחממים ממרח לוטוס כ-20 שניות במיקרוגל ומערבבים היטב. מצפים כל קאפקייק בכ-2 כפיות מהממרח.
- שומרים בקופסה אטומה עד 4 ימים.
בתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות