כ"ו אלול התשפ"ד
29.09.2024

קנלוני? והפעם במילוי תמרים וגבינות

ט"ו בשבט כבר מאחורינו, אבל אם נותרו לך תמרים מיובשים זה הזמן להכין קנלוני במילוי תמרים וגבינות • קבלי מתכון מקים נווה - השף של "קפה רינגלבלום" בבאר שבע

צילום: עדי ליבמן
צילום: עדי ליבמן



שף מסעדת 'קפה רינגלבלום' שב אלינו עם עוד מתכון מעניין. המסעדה, כזכור, מעסיקה "נוער בסיכון", והשף שלה, קים נווה, הוא יוצא מסעדת "רפאל בתל-אביב.

המתכון ל- 6 סועדים

מצרכים:

חצי קילו קנלוני
250 גרם תמרים מגולענים
200 גרם גבינת עיזים
200 גרם גבינת שמנת 30% שומן
200 גרם גבינה בולגרית קשה
שמן זית
חצי קילו רוטב עגבניות
כף סילאן
שקית זילוף
מלח, פלפל לבן וקינמון

אופן ההכנה:

• קוצצים את התמרים ומערבבים אותם בקערה עם כל יתר הגבינות

• לתערובת מוסיפים כפית מלח, פלפל לבן וחצי כפית קינמון

• ממלאים את הקנלוני באמצעות שקית זילוף בתערובת שנוצרה

• משמנים תבנית אפיה בשמן זית, ומניחים עליה את הקנלוני הממולא, זה לצד זה

• על כל הכמות של הקנלוני יוצקים חצי ליטר של רוטב עגבניות וכף סילאן

• אופים בתנור בחום של 180 מעלות ל-20 דקות

• מוציאים ומגישים

בתאבון!

תורה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}