בואו ליהנות משווארמה ביתית • תוכנית הבישול
השף של 'אבניו' מחזיר את הצוות המורעב שלנו לשוק הבשר • והפעם: ראפ שווארמה פרגית • מה לקנות, איך לתבל, מה בתנור ומה במחבת • ואל תשכחו: הרבה טחינה
- יקי אדמקר • צילום: יעקב נחומי
- ה' תמוז התשע"א
- 10 תגובות
ראפ שווארמה פרגית
מצרכים ל-4 מנות :
6 יח' ירך עוף עם עור ללא עצמות (סטייק פרגית)
4-5 יח' בצל פרוס דק
תבלין שווארמה
כפית שום כתוש
1/3 כוס שמן זית
4 טורטיות
טחינה ירוקה
הוראות הכנה
את ירכי העוף העוף מתבלים בשמן זית ותבלין השוורמה והשום. מניחים במקרר כשעה.
מחממים תנור לחום גבוה מניחים את הפרגיות על התבנית וצולים כ- 15 דקות להשחמה קלה.
מקררים היטב.
במקביל מחממים במחבת כבדה שמן זית ומטגנים את הבצלים להזהבה. מניחים בצד.
את הירכיים חותכים לפרוסות דקות עד כמה שניתן.
מחממים באותה מחבת מעט שמן מטגנים קלות את הנתחי הירכיים המתובלות, מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח אם צריך ובעוד תבלין שווארמה.
במחבת לוהט או מחבת גריל, מחממים את הטורטייה.
ממלאים את הטורטייה בשווארמה, מורחים מעל טחינה וסוגרים לראפ.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות