יש אלטרנטיבה • שיפודי פורל בסגנון תאילנדי
מי אמר ששיפוד הוא שם נרדף לבשר על האש? • אפשר גם אחרת • ערב יום העצמאות, כדאי לכם להכיר מתכון מדליק במיוחד לשיפוד מדגי פורל • בתיאבון
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- ה' אייר התשע"א
- 3 תגובות
צילום: אייל קרן
• מרכיבים ל-4 סועדים:
4 נתחי פילה פורל לבן
3 כפות רוטב צ'ילי חמוץ פיקנטי
8 עגבניות שרי
8 בצלצלי שאלוט
חצי חציל חתוך לקוביות
3 כפות שמן זית
2 שיני שום כתוש
1 כף גרידת לימון
חצי בקבוק בירה לבנה
3 כפות קורנפלור מלאות
שמן לטיגון עמוק
1 ביצה
קורט מלח
פלפל לבן
• אופן ההכנה:
• מכינים בלילה מכל החמרים למעט הצ'ילי.
• חותכים את פילה הפורל מתבלים בבלילה, כך שהקוביות מצופות ברוטב.
• משפדים את קוביות הפורל יחד עם עגבניות השרי, קוביטות חצילים והבצלים, ומטגנים בשמן עמוק.
• מוציאים ןמניחים על נייר סופג את השיפודים ולאחר מכן מניחים שיפוד במרכז הצלחה ומוזגים מעל רוטב צ'ילי.
• מומלץ להגיש בליווי נודלס מוקפץ עם ירקות. המתכון באדיבות 'דגי הדן'
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות