כ"ט חשון התשפ"ה
30.11.2024

יש אלטרנטיבה • שיפודי פורל בסגנון תאילנדי

מי אמר ששיפוד הוא שם נרדף לבשר על האש? • אפשר גם אחרת • ערב יום העצמאות, כדאי לכם להכיר מתכון מדליק במיוחד לשיפוד מדגי פורל • בתיאבון

צילום: אייל קרן
צילום: אייל קרן



• מרכיבים ל-4 סועדים:

4 נתחי פילה פורל לבן

3 כפות רוטב צ'ילי חמוץ פיקנטי

8 עגבניות שרי

8 בצלצלי שאלוט

חצי חציל חתוך לקוביות

3 כפות שמן זית

2 שיני שום כתוש

1 כף גרידת לימון

חצי בקבוק בירה לבנה

3 כפות קורנפלור מלאות

שמן לטיגון עמוק

1 ביצה

קורט מלח

פלפל לבן


• אופן ההכנה:

• מכינים בלילה מכל החמרים למעט הצ'ילי.

• חותכים את פילה הפורל מתבלים בבלילה, כך שהקוביות מצופות ברוטב.

• משפדים את קוביות הפורל יחד עם עגבניות השרי, קוביטות חצילים והבצלים, ומטגנים בשמן עמוק.

• מוציאים ןמניחים על נייר סופג את השיפודים ולאחר מכן מניחים שיפוד במרכז הצלחה ומוזגים מעל רוטב צ'ילי.

• מומלץ להגיש בליווי נודלס מוקפץ עם ירקות.

המתכון באדיבות 'דגי הדן'

תורה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}