מתכון לפסטרמה מוקפצת עם ירקות בטורטייה
מתכון מעולה לארוחת צהריים מפנקת, טעימה ומהירה, רצועות פסטרמה המוקפצות עם גמבה ובצל קצוץ המתובלים בטוב טעם ומוגשים עם שלל ירקות בטורטייה
- חני לוין
- ג' סיון התשפ"ג
פסטרמה מוקפצת בטורטייה צילום: ורד כהן
מתכון לפסטרמה מוקפצת עם ירקות בטורטייה / המתכונים של ורד כהן
המצרכים לפסטרמה מוקפצת עם ירקות בטורטייה:
- 1 בצל גדול קצוץ
- 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
- 1 חב' פסטרמה הודו חתוכה לרצועות דקות
- 1 חב' פסטרמה סלמי חתוכה לרצועות דקות
- מלח
- פלפל שחור
- תבלין קארי
להגשה:
- טורטיות לפי כמות הסועדים
- עלי חסה שטופים
- עגבניות פרוסות לעיגולים
- מלפפון חמוץ פרוס
- טחינה
אופן ההכנה לפסטרמה מוקפצת עם ירקות בטורטייה:
- מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את הגמבה הפסטרמה ומערבבים, ממשיכים לטגן על אש גבוהה תוך ערבוב תמידי ומוסיפים את התבלינים
- מערבבים הייטב וממשיכים לטגן עד שהתבשיל צלוי הייטב
הרכבת המנה:
- לוקחים טורטיה ומניחים עליה עלה חסה, פרוסות עגבנייה וחמוצים, ממלאים מהפסטרמה המוקפצת, מזלפים טחינה, מגלגלים ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות