מתכון לקינוחי כוסות שוקולד ואוראו
קינוחי כוסות יוקרתיים שתוכלו להכין בקלי קלות ולתת יוקרה לסעודת השבת או החג, מתכון עם מעט מצרכים פשוטים ונגישים, המרכיבים יחד קינוח חגיגי פרווה
- חני לוין
- כ"ז אדר התשפ"ג
קינוחי כוסות אוראו ושוקולד צילום: חני לוין
מתכון לקינוחי כוסות שוקולד ואוראו / חני לוין
המצרכים לקינוחי כוסות שוקולד ואוראו:
- 1 מיכל קצפת צמחית (ניתן להמיר בשמנת מתוקה למי שרוצה חלבי)
- 3 חב' שוקולד מריר
- 2 כפות שמן
- 1 קופסת עוגיות מיני אוראו
אופן ההכנה לקינוחי כוסות שוקולד ואוראו:
- ממיסים 1 חב' שוקולד מריר עם 1 כף שמן עד לקבלת שוקולד חלק
- בקערה נפרדת, מקציפים את הקצפת הצמחית עד לקבלת קצף תפוח ומוסיפים השוקולד המומס
- ממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת בצבע חום בהיר.
- מעבירים את הקצפת לשקית זילוף.
הרכבת הכוסות:
- לוקחים 1 חב' שוקולד מריר וממסיים עם 1 כף שמן עד לקבלת שוקולד חלק
- מעבירים את השוקולד לשקית זילוף ויוצרים חור קטנטן
- מזלפים על כוסות הקינוח כשהן עדיין ריקות בכדי ליצור קשקוש שוקולד.
- מעל קשקוש השוקולד שייצרנו מזלפים את קצפת השוקולד.
הכנת קישוטי שוקולד:
- מכניסים 1 חב' שוקולד מריר שבור לקוביות בתוך שקית זילוף, קושרים הייטב ומניחים בתוך מים רותחים, כך השוקולד נמס טוב.
- לאחר שהשוקולד נמס, מזלפים צורות רצויות, (בתמונה יצרנו סתם קשקוש) ע"ג תבנית המרופדת בנייר אפייה.
- מכניסים להקפאה למשך הלילה בכדי שהשוקולד התקשה הייטב.
- לאחר לילה מוציאים את הקישוטים.
- בזמן ההגשה: מניחים את עוגיות האוראו ע"ג כוסות הקינוח ומאחוריהן מניחים את קשקוש השוקולד ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות