מיוחד לפורים
ממתק ססגוני ומעניין: מתכון לתמרים ואגוזים במילוי מרציפן
מחפשים מתכון לממתק צבעוני ומיוחד לפורים? קבלו מתכון לתמרים במלית מרציפן צבעוני המעניקים ססגוניות וטעם מיוחד, מתאימים כתוספת במשלוח מנות או כקינוח בסעודת פורים
- נועם זיגדון
- י"ב אדר התשפ"ג
תמרים ואגוזים במילוי מרציפאן צילום: נועם זיגדון
מתכון לתמרים ואגוזים במילוי מרציפן / נועם זיגדון
המצרכים לתמרים ואגוזים במילוי מרציפן:
- 2 כוסות קמח שקדים
- 2/3 כוס סוכר
- ¼ כוס מים
- ½-1 כפיות מיץ מלימון סחוט
- 3 טיפות תמצית שקדים
אופן ההכנה לתמרים ואגוזים במילוי מרציפן:
הכנת מרציפן:
- בסיר קטן שמים את הסוכר עם המים והמיץ הלימון ומבאים לרתיחה
- מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ-2 דקות
- מקררים מעט את הסירופ ומוסיפים את השקדים
- לשים לבצק אחיד, אפשר במיקסר ומחלקים ל -4 חלקים
- מוסיפים טיפה צבע מאכל רצוי לכל חלק ולשים עד לקבלת צבע אחיד
למרציפן ואגוזים:
- מחלקים את המרצפן לכדורים קטנים
- מצמידים חצי אגוז מלך מכל צד של הכדור, לוחצים מעט ומגלגלים בסוכר
לתמרים ממולאים:
- מגלגלים לנקניק קטן את המרציפן, מגלגלים בסוכר ומכניסים בתוך תמר חצוי בעזרת צבט לחרוץ חריצים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות