מוצלח
מתכון למאפה פטריות עם קוביות בטטה וירק קצוץ
מתכון מוצלח למאפה במילוי של בצל מטוגן המוקפץ עם קוביות בטטה, פטריות וכוסברה קצוצה, מאפה המתאים כתוספת לכל ארוחה חגיגית או סתם כשמתחשק לכם לפנק
- מירב מלכה
- ג' טבת התשפ"ג
מאפה פטריות עם קוביות בטטה וירק קצוץ צילום: מירב מלכה
מתכון למאפה פטריות עם קוביות בטטה וירק קצוץ / מירב מלכה
המצרכים למאפה פטריות עם קוביות בטטה וירק קצוץ:
- 2 בצלים גדולים קצוצים
- צרור כוסברה קצוצה
- סלסלה של פטריות קצוצות
- 1 בטטה חתוכה לקוביות
- 1 חב' בצק פילאס תורכי
אופן ההכנה למאפה פטריות עם קוביות בטטה וירק קצוץ:
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצלים עד להשחמה
- מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, הפטריות וקוביות הבטטה ומערבבים היטב
- מקפיצים במשך 10 דקות ומנמיכים את האש.
- מבשלים על אש נמוכה בסיר מכוסה במשך כחצי שעה עד לריכוך הבטטה. מוציאים מהאש ומקררים.
- פותחים את הבצק למלבן גדול וחותכים מהצדדים רצועות קלפי פנים הבצק, משני הצדדים, משאירים במרכז הבצק מלבן שלם בכדי למלא בו את תערובת הפטריות והבטטה.
- מניחים במרכז הבצק את תערובת הפטריות והבטטה ומקפלים משני הצדדים את רצועות הבצק החתוכות לצורת צמה.
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים עד להשחמה,
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות