מושלם
מתכון למאפה גבינה עם בוראטה
מחפשים מתכון לארוחת בוקר או ערב? קבלו מתכון למאפה גבינה מושלם בשילוב גבינת בוראטה ועלי בזיליקום
- נועם זיגדון
- ו' חשון התשפ"ג
מאפה גבינה עם בוראטה צילום: נועם זיגדון
מתכון למאפה גבינה עם בוראטה / נועם זיגדון
המצרכים למאפה גבינה עם בוראטה:
לבצק:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 1 ק"ג קמח
- ½-1 כפות שמרים יבשים
- 2 כפות סוכר
- 1 כף מלח
- ½-2 כוסות מים פושרים
- ¼ כוס שמן
למילוי:
- 1 גבינת בוראטה
- 150 גרם גבינת שמנת
- 2 כפות רוטב פסטו
- גבינות קשות (מה שאתם אוהבים - פולין גודה בולגרית)
- פטריות / עגבניות שרי / זיתים
- 2 כפות שמן זית
- 2 שיני שום כתוש
לקישוט:
- מעט שומשום
אופן ההכנה למאפה גבינה עם בוראטה:
הכנת הבצק:
- במיקסר מכניסים את כל המצרכים ולשים היטב במשך כ-6 דקות עד לקבלת בצק אחיד
- מניחים בצד מכוסה בניילון ומגבת ומתפיחים במשך כחצי שעה
- מחלקים את הבצק ל-5 כדורים ופותחים כל כדור לעיגול גדול
- מניחים בתבנית משומנת כולל השוליים
הכנת המילוי:
- מכניסים את גבינת השמנת לשקית זילוף
- מזלפים לאורך כל הבצק פס בקצה
- מקפלים את הבצק מעל הגבינה ומברישים רוטב פסטו במרכז
- מפזרים את הגבינות ומוסיפים פטריות, עגבניות שרי, זיתים וכו'
- מברישים את הבצק בשמן עם שום כתוש ומפזרים שומשום
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 200° ואופים עד להשחמה
- כשהמאפה חם מניחים את גבינת הבוראטה במרכז
- מפזרים בזיליקום טרי ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות