מצוין לסעודה מפסקת: מתכון לתבשיל עופות מתקתק עם תירוש
מתכון נהדר המתאים לסעודה מפסקת: עופות המתבשלים ברוטב מתקתק עם תירוש וסילאן ומוגשים בפיזור שקדים פרוסים המעניקים טעם משובח לסעודה בשרית מושלמת
- שולמית שחר
- ט' תשרי התשפ"ג
תבשיל עופות מתקתק עם תירוש צילום: שולמית שחר
מתכון לתבשיל עופות מתקתק עם תירוש / שחר שולמית
המצרכים לתבשיל עופות מתקתק עם תירוש:
מידות אוניברסליות
- 6 תפוחי אדמה בינוניים
- 1 מגש ירכיים (6 חתיכות גדולות)
- 2 כוסות תירוש אדום לקידוש
- 1/2 כוס שמן
- 4 כפות סילאן
- 2 כפיות מחוקות מלח
- 1 כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
- 1 כפית מחוקה כורכום
- 1 כף שומשום שחור
- חופן נדיב של שקדים פרוסים קלויים
אופן ההכנה לתבשיל עופות מתקתק עם תירוש:
- מקלפים את תפוחי האדמה ושוטפים אותם
- חותכים אותם לרבעים ומניחים בסיר
- מורידים לעופות את העור ושוטפים היטב
- מניחים את העופות מעל תפוחי האדמה
- מפזרים מעל את התיבול מלבד השקדים ומביאים לרתיחה
- מבשלים את התבשיל כשהוא מכוסה על להבה בינונית ומידי פעם לוקחים רוטב מתחתית הסיר ומפזרים מעל התבשיל
- מבשלים עד שרוב הנוזלים הצטמצמו והתבשיל מקבל גוון שחום
- מפזרים מעל את השקדים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות