אם בא לכם לגוון
מתכון למאפינס לימון ופיסטוק
אוהבים לגוון? קבלו מתכון נהדר למאפינס לימון ופיסטוק בציפוי מיוחד ומלא עניין, מתאים להגשה לאחר ארוחות או סעודות חגיגיות
- שולמית שחר
- כ' אב התשפ"ב
מאפינס לימון פיסטוק צילום: שולמית שחר
מתכון למאפינס לימון ופיסטוק / שחר שולמית
המצרכים למאפינס לימון ופיסטוק:
מידות אוניברסליות
תבניות שקעים או מנג'טים שמיועדים לאפיה
מתקבלות 24 יחידות/ תלוי בגודל
למאפינס:
- 5 ביצים גודל לארג'
- 1.5 כוסות סוכר
- 1 סוכר וניל
- 3/4 כוס שמן
- 1/2 כוס לימון
- 1/2 כוס מיץ תפוזים
- 1 אבקת אפיה
- 2 כוסות קמח
- 1 כוס קמח שקדים
- 1/2 כוס פיסטוקים קצוצים
לזיגוג לימוני:
- 4 כפות אבקת סוכר
- 1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה למאפינס לימון ופיסטוק:
למאפינס:
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות
- מקציפים על מהירות גבוהה את הביצים עם הסוכרים עד לתערובת בהירה ותפוחה מנמיכים את מהירות המיקסר
- ומוסיפים את שאר המצרכים בהדרגה לפי סדר כתיבתם
- משמנים ומקמחים את התבניות ויוצקים לתוכן את המסה עד סנטימטטר אחד לפני הסוף
- אופים בין 25 ל30 דקות או עד שזה מוכן
הכנת זיגוג לימוני:
- מערבבים היטב את המצרכים
- יוצקים לכל מאפינס מעט מהזיגוג ומקשטים במעט פיסטוקים גרוסים
- הערה: אם מכינים את המאפינס בתוך מנג'טים, מכפילים את כמות הזיגוג הלימוני
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות