מהמטבח המרוקאי
מתכון לכדורי חרוסת בציפוי מושלם
אוהבים חרוסת? קבלו מתכון שישדר לכם את פסח, כדורי חרוסת מושלמים המצופים בפיסטוקים גרוסים וקמח שקדים ומעניקים לכם קינוח חגיגי והכי פסחי שיש
- נועם זיגדון
- כ"ח אדר ב' התשפ"ב
כדורי חרוסת צילום: נועם זיגדון
מתכון לכדורי חרוסת בציפוי מושלם / נועם זיגדון
המצרכים לכדורי חרוסת בציפוי מושלם:
כ- 55 יחידות
- 500 גרם תמרים בוואקום
- 1/2 כוס צימוקים בהירים
- 1/2 כוס צימוקים שחורים
- 1 כוס אגוזי מלך
- ½ כוס שקדים מולבנים
- 1 כפית שטוחה קינמון
- ¼ כפית ציפורן טחונה
- ½ כוס יין מתוק לקידוש
לציפוי:
- שקדים טחונים
- פיסטוקים קצוצים
אופן ההכנה לכדורי חרוסת בציפוי מושלם:
- במעבד מזון טוחנים בפולסים קצרים את התמרים והאגוזים עם הצימוקים, השקדים והיין
- מוסיפים את הקינמון והציפורן וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה
- בעזרת ידיים משומנות מעט יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים בפיסטוקים ובקמח שקדים
- מניחים על מנג'טים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות