בהכנה ביתית
מתכון לפסטרמה בציפוי מושלם ומיוחד
אוהבים פסטרמות? את המתכון הזה בטח לא ניסיתם, פסטרמה ביתית מצופה בשלל רטבים טעימים המעניקים לה טעם מיוחד ועסיסי יותר
- שולמית שחר
- י"ב אדר א' התשפ"ב
- 2 תגובות
נקניק פסטרמה ביתי צילום: שולמית שחר
מתכון לפסטרמה בציפוי מושלם ומיוחד / שחר שולמית
המצרכים לפסטרמה בציפוי מושלם ומיוחד:
למשרה:
- נתח של חזה הודו טרי
- 1 כוס מים רותחים
- 1 כפית מלח
- 2 כפיות פפריקה מרוקאית בשמן
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כפית שום גבישי
- 1/2 כוס שמן (מידת כוס חד פעמית קרה סטנדרטית)
לציפוי הנתח:
- 1/4 כוס שמן
- 1/4 כוס סילאן
- 1/4 כוס טריאקי
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה לפסטרמה בציפוי מושלם ומיוחד:
הכנת המשרה:
- שוטפים את נתח החזה ומניחים אותו בקערה
- מוסיפים לו את שאר מצרכי המשרה ומערבבים היטב
- כל חצי שעה לוקחים כף ויוצקים מהמשרה על כל נתח העוף
- מניחים את הנתח מכוסה במקרר לילה וכל פעם יוצקים מעל הנתח מהמשרה
הכנת הציפוי:
- מוציאים את הנתח מהמשרה ומניחים אותו במסננת כדי לסנן אותו מנוזלים
- מניחים את הנתח בתבנית שטוחה ומורחים עליו היטב את מצרכי הציפוי לאחר שערבבנו אותם
- מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים כשעה על חום של 160 מעלות
- מורידים את נייר הכסף ומעלים את הטמפרטורה ל200 מעלות ואופים עוד 10 דקות
- מעבירים את הפסטרמה לצלחת הגשה ופורסים אותה לאחר שהיא הצטננה לגמרי
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות