בשילוב ירק קצוץ
מתכון לפלפל ממולא אפוי בתנור
פלפל ממולא המאכל האהוב והפעם באפייה בתנור, מתכון קל להכנה ועם מצרכים נגישים, מתאים כמנה עיקרית לסעודת ליל שבת
- חני לוין
- ז' כסלו התשפ"ב
ממולאים צילום: אורלי מוסאי
מתכון לפלפל ממולא אפוי בתנור / אורלי מוסאי
המצרכים לפלפל ממולא אפוי בתנור:
- פלפלים בינוניים מרוקנים מהפנים שלהם
לתערובת המילוי:
- 1/2 ק''ג בשר טחון
- 1 בצל גדול מגורר וסחוט קלות
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- 1.5 כוסות אורז מושרה במים רותחים.
- 1 כף גדושה רסק
- כמון
- מלח
- פלפל שחור
- סיבוב שמן
לרוטב:
- מים
- רסק
- פפריקה
- מלח
- 1/4 כוס רכז רימונים
- 3 לימונים פרסים יבשים שבורים.
אופן ההכנה לפלפל ממולא אפוי בתנור:
- בקערה מערבבים את כל מצרכי תערובת המילוי עד לקבלת עיסה אחידה.
- ממלאים את הפלפלים הריקים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- בקערה מערבבים את כל מצרכי הרוטב עד לקבלת איחוד
- שופכים את הרוטב מעל לכל הפלפלים (הרוטב צריך להגיע ל 3/4 תבנית.)
- מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 90 עד 120 דקות עד להשחמה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות