כ"ב חשון התשפ"ה
23.11.2024
מהיר הכנה

מתכון לתפוחי אדמה בשילוב גרגירי חומוס בתיבול פיקנטי

תוספת מושלמת למנה עיקרית בשבת לצד עוף או שניצלים, שילוב רבעי תפוחי האדמה עם גרגירי החומוס והתיבול הפיקנטי יעניקו לכם ארוחה מהירה ומלאת טעמים

מתכון לתפוחי אדמה בשילוב גרגירי חומוס בתיבול פיקנטי
תפוחי אדמה בשילוב גרגירי חומוס בתיבול פיקנטי צילום: שולמית שחר

מתכון לתפוחי אדמה בשילוב גרגירי חומוס בתיבול פיקנטי / שחר שולמית

המצרכים לתפוחי אדמה בשילוב גרגירי חומוס בתיבול פיקנטי:

  • 12 תפוחי אדמה גדולים
  • 1 קופסת שימורים של חומוס שלם

לתיבול:

  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • פפריקה מתוקה גרוסה
  • טימין
  • פילדלפיה
  • פירורי פנקו

אופן ההכנה לתפוחי אדמה בשילוב גרגירי חומוס בתיבול פיקנטי:

  1. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לרבעים
  2. שוטפים את החומוס ומסננים מנוזלים
  3. מניחים את תפוחי האדמה והחומוס בתבנית
  4. ומורחים אותם עם הידיים בשמן זית
  5. מפזרים מעל את התיבול מעט מכל דבר לפי טעמכם ...מפזרים מעל פירורי פנקו
  6. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור על חום של 200 מעלות עד הזהבה

הערה: אפשר לשנות תיבול לפי טעמכם

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון תפוחי אדמה חומוס

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}