מלווה מלכה חגיגית
מתכון לסמבוסק במילוי גבינות
סעודת מלווה מלכה חגיגית ומוצלחת עם סמבוסק במילוי גבינות, בהגשה לצד סלט ירקות עשיר ומטבלים - ויש לכם ארוחה חגיגית ומיוחדת
- נועם זיגדון
- י"ט תשרי התשפ"ב
סמבוסק גבינה צילום: נועם זיגדון
מתכון לסמבוסק במילוי גבינות
המצרכים לסמבוסק במילוי גבינות:
כוס מדידה חד פעמית חמה
לבצק:
- 1 ק"ג קמח מנופה.
- ½1 כפות שמרים יבשים.
- 100 גרם מחמאה מומסת
- 2 ביצים L.
- 2 כפות סוכר.
- 1 כף מלח
- 2 כפות חוויאג' לאפיה
- 2 כוסות מים פושרים.
למילוי:
- 2 חב' גבינה קשה (כל אחת 250 גר' - נראה כמו מרגרינה)
- 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 150 גרם גבינה בולגרית
- 2 ביצים
- 1 כף קמח
- פלפל שחור
אופן ההכנה לסמבוסק במילוי גבינות:
- בקערה ממיסים את השמרים עם הסוכר וכוס אחת של מים, מוסיפים את יתר המרכיבים חוץ מהמחמאה, לשים היטב עד לקבלת בצק אחיד, לקראת סוף הלחישה מוסיפים את המחמאה
- מניחים בצד מכוסה להתפחה של שעה
- בקערה נוספת מכניסים את כל מרכיבי המלית ומערבבים לאיחוד.
- מחלקים את הבצק ל-20 חלקים וקורצים עיגולים בעובי ½ ס"מ, ממלאים במלית הגבינה, מקפלים לחצי ומהדקים את השוליים
- מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים שומשום
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200° ואופים כ-12 דקות עד להזהבה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות