ככה מכינים אותם
מתכון לפתיתים אחד אחד
ארוחת צהריים טעימה ומוצלחת עם פתיתים שיצאו לכם בצורה מושלמת, תוכלו להגיש אותם לצד בורקס עסיסי או שניצל קריספי עם סלט ירקות עשיר ויש לכם ארוחה משובחת
- חני לוין
- כ"ה אב התשפ"א
פתיתים צילום: נועם זיגדון
מתכון לפתיתים אחד אחד
המצרכים לפתיתים אחד אחד:
- 1 חב' פתיתים אפויים
- מעט שמן לטיגון
- 1 בצל קטן קצוץ
- 3 כוסות מים
- 1/2 כף מלח
- פלפל שחור
- כורכום
אופן ההכנה לפתיתים אחד אחד:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה
- מוסיפים 3 כוסות מים, חצי כף מלח, פלפל שחור וכורכום ומביאים לרתיחה.
- שופכים פנימה את שקית הפתיתים האפויים ומבשלים על אש גבוהה עד שהמים מגיעים לגובה הפתיתים ומנמיכים את האש
- מכסים את הסיר ומבשלים 5 דקות נוספות, לא לייבש את המים עד הסוף
- מערבבים היטב ולאחר עשר דקות מערבבים שוב.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות