מנה מוצלחת
מתכון לפוטטוס – תפוחי אדמה אפויים
מנה מוצלחת כתוספת לעיקרית בערב שבת, רבעי תפוחי האדמה המתובלים היטב ונאפים בתנור נותנים את המענה למנה קלילה ומהירת הכנה, בפיזור של שומשום מלמעלה תתנו שדרוג מצויין ומראה יוקרתי יותר
- נועם זיגדון
- כ"ט תמוז התשפ"א
- 3 תגובות
פוטטוס - תפוחי אדמה אפויים צילום: נועם זיגדון
מתכון לפוטטוס – תפוחי אדמה אפויים
המצרכים לפוטטוס – תפוחי אדמה אפויים:
- 6-8 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים
לתיבול:
- 5 כפות מיונז
- 2 כפות קורנפלור
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כפית כורכום
- ½ כף מלח
- ½ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה לפוטטוס – תפוחי אדמה אפויים:
- בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים לתיבול ומורחים את תפוחי האדמה מכל הצדדים
- מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° למשך כשעה ללא כיסוי
- מפזרים שומשום ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות