מתכון לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן גבינה ותותים
קינוח יוקרתי וטעים במיוחד במתכון חלבי, קינוחי כוסות בשכבות של ביסקוויטים וורודים עם מוס שוקולד לבן וגבינה ושכבת מוס תותים משגעת וטעימה במיוחד, כאשר מלמעלה מתנוסס תות יפיפה המעניק שלמות לקינוח חגיגי
- חני לוין
- י"ב סיון התשפ"א
קינוחי כוסות מוס שוקולד לבן גבינה ותותים צילום: מירב מלכה
מתכון לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן גבינה ותותים / מאת: מירב מלכה
זמן ההכנה: 35 דקות.
המצרכים לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן גבינה ותותים:
למוס שוקולד לבן וגבינה:
- 100גרם שוקולד לבן
- 50 גרם שמנת מתוקה
- 350 גרם שמנת מתוקה
- 1 גבינת מסקרפונה
- 1 שרוול ביסקוויטים בטעם פטל
לשכבת התותים:
- 20 תותים
- 30 גרם שמנת מתוקה
- תותים שלמים לקישוט
אופן ההכנה לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן גבינה ותותים:
- ממיסים 100 גרם שוקולד לבן עם 50 גרם שמנת מתוקה
- בקערה נפרדת מקציפים 350 גרם שמנת מתוקה עד לקבלת קצף יציב ומוסיפים לשוקולד המומס, מוסיפים גם גבינת מסקרפונה ומערבבים בעדינות עד לאיחוד.
- מרסקים שרוול ביסקוויט בטעם פטל ומניחים שכבה בתחתית הכוס.
- מחלקים את כמות המוס ל2 קערות.
- קרם אחת מכניסים לשקית זילוף ומזלפים מעל שכבת הביסקוויטים שבכוס ומכניסים להקפאה.
- את קערת המוס השנייה מניחים בצד לשכבת התות.
לשכבת תות:
- טוחנים 20 תותים עם 30 גרם שמנת מתוקה עד לקבלת תערובת אחידה, מצרפים לקערת המוס שנותרה ומערבבים בעדינות עד לאיחוד.
- מזלפים על שכבת מוס השוקולד ומקשטים בתות שלם או חצי.
- שומרים בקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות